top of page

Lid worden?

Aanmelden:
Je aanmelden als lid kan door het invullen en ondertekenen van het aanmeldformulier en dit af te geven of te mailen aan de ledenadministratie (ledenadministratie@vcdunamis.nl).

Via de penningmeester wordt de contributie geïnd.

Ga je competitie spelen? Je ontvangt dan via de ledenadministratie een rugnummer. Zodra je dat nummer hebt, kun je het competitietenue aanschaffen, met daarop jouw rugnummer.

Wil je eerst de sfeer proeven bij onze club?

Iedereen mag vrijblijvend drie keer meetrainen om de sfeer te proeven van de vereniging, voordat je besluit lid te worden. Als je geïnteresseerd bent kun je contact opnemen met de technische commissie via tc@vcdunamis.nl. Je wordt dan ingedeeld in één van onze teams om mee te trainen en kennis te maken.

Trainingslocaties:
De trainingen zijn op verschillende locaties, afhankelijk van in welk team je wordt ingedeeld. Op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag zijn de trainingen in de Frankenhal te Goirle. De jeugd traint op dinsdagavond in de sportzaal bij basisschool De Stappe aan de Schaepmanstraat in Tilburg of op maandagavond in de Frankenhal te Goirle.

Competitie:
De CMV groepen spelen competitie in toernooivorm, 1x per maand op zondag (locatie wisselt).
In de zaterdagcompetitie spelen we thuis in de Frankenhal te Goirle en op dinsdag spelen we in T-Kwadraat in Tilburg.

Meedoenregeling:
Wij adviseren mensen met een minimuminkomen om zelf te kijken of ze in aanmerking komen voor de 'Meedoenregeling' op de site van Tilburg.nl.

bottom of page