Jeugdcommissie

De jeugdafdeling van Dunamis bestaat nu een aantal jaren en blijft ieder jaar groeien, dankzij de enthousiaste leden, trainers en coaches.  Op dit moment hebben we een grote groep CMV-ers en 1 C-jeugd teams.

Ieder jaar organiseren we een CMV-toernooi dat goed bezocht wordt door verenigingen uit de hele regio. De datum hiervoor wordt nog bekend gemaakt. Ook een terugkerende activiteit waar iedereen altijd veel zin in heeft is het jeugdkamp. Het kamp wordt georganiseerd door leden van Dunamis en heeft als doel het seizoen zo leuk mogelijk af te sluiten.

Verder organiseren we regelmatig de Grote Club Actie, een ouder-kind training, een loterij en een Mini van de Week.

Zoek je een leuke club om te volleyballen, waar ruimte is voor individuele aandacht of wil je graag met jeugd bezig zijn (training geven, activiteiten organiseren) dan ben je bij ons van harte welkom! Om je aan te melden neem je contact op met Suzan van der Valk: jc@vcdunamis.nl. Als je twijfelt of volleybal iets voor jou is mag je natuurlijk altijd een aantal keer vrijblijvend meetrainen.

De Jeugdcommissie,
Suzan van der Valk, Anna Winters, Erik van Rooij, Loes van den Broek, Mariëlle Thiecke, Stefan Snels, Annya Kienhuis, Brandon van Gestel, Iris van Beurden & Sven van den Heijkant