social media vc dunamis2

Nieuws

Het seizoen is gestart in de Frankenhal

Vanaf seizoen 2017-2018 hebben we een nieuw thuishonk: De Frankenhal in Goirle! In de afgelopen 2 seizoenen hebben wij intensief overleg gevoerd met het Sportbedrijf van de Gemeente Tilburg en met de Tilburgse volleybalverenigingen. Helaas voor ons heeft dit niet tot een bevredigend resultaat geleid als vervanging voor onze trainingszaal aan de Oude Dijk, die wordt afgebroken. Er is te weinig capaciteit in Tilburg om alle zaalsportverenigingen op enigszins gunstige tijden onderdak te bieden. We hebben werkelijk àlle opties meerdere malen de revue laten passeren, gewikt en gewogen en geprobeerd in te schatten wat voor onze club de beste optie zou zijn. Dat is de Frankenhal gebleken. Wij hebben met de eigenaar van de Frankenhal een principe overeenkomst getekend voor 3 jaar.

Bij de besprekingen rondom de Frankenhal hebben wij ons door de verschillende betrokken partijen zeer welkom gevoeld. Dat geldt voor VC Goirle, die daar komend seizoen nog met 2 teams gaat trainen en spelen, voor De Leystromen, de eigenaar van de zaal, en ook voor Sport2Connect die de kantine uitbaat. Het is een prachtige hal met een mooie kantine erbij waar wij als vereniging een echt thuishonk kunnen creëren. Voor de meeste mensen is het iets verder weg en de hal ligt zelfs in een andere gemeente. Dat wordt even wennen voor ons allemaal. Inmiddels zijn de eerste trainingen gestart en horen we al veel positieve reacties van de teams!

De trainingen in onze nieuwe locatie inmiddels gestart. Prima begin van het seizoen!

 

Frankenhal compilatie

Spek de clubkas en doe uw on-line boodschappen via sponsorkliks.nl

We bestellen tegenwoordig allemaal regelmatig wat bij bol.com, Wehkamp, Hema of Zalando, nietwaar? Vanaf nu is het mogelijk om Dunamis te sponsoren door het doen van dit soort aankopen, zonder dat het je iets extra's kost! Het enige dat je moet doen, is niet rechtstreeks naar de webwinkel gaan, maar eerst naar https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=7215 en van daaruit door naar de webwinkel naar keuze. Hoe dat kan? De webwinkel betaalt Sponsorkliks voor doorverwijzingen en Sponsorkliks stort 75% daarvan in onze clubkas. Het kost je dus niets maar levert de club wel geld op!

Sponsorkliks - Gratis sponsoren!

Dames Recreanten 1 Kampioen

Het eerste Dunamis kampioensteam van seizoen 2016/2017 seizoen is een feit! Afgelopen dinsdag 13 december pakte Dames Recreanten 1 de titel in de 2 klasse van de dinsdag recreanten competitie door een overtuigende 3-0 overwinning op VC Oké. Het kampioenschap is des te opmerkelijker omdat de doelstelling voor de eerste seizoenshelft handhaving in de 2e klasse was. Gefeliciteerd dames!

IMG 20161213 WA0011

IMG 20161213 WA0007

Tenue voor VC Dunamis

Alle teams van VC Dunamis spelen in een groen tenue van het merk Erima. Dit is online en in de winkel te verkrijgen bij Van Gool Sport te Hilvarenbeek. Lees meer over het tenue en hoe je Dunamis-artikelen kunt bestellen!

 

Volleybal seizoen geopend

De teams zijn al weer aan het trainen na een warme (na)zomer, en de eerste wedstrijden staan op stapel. Maar eigenlijk is Dunamis helemaal niet gestopt: een zeer enthousiaste groep van nieuwe Tilburgers heeft deze zomer kennisgemaakt met Dunamis en volleyballen. Deze groep asielzoekers traint onder leiding van een paar zeer actieve vrijwilligers (o.a. Dion) nog tot december door op donderdagen. Een prachtig initiatief!

Meer artikelen...