social media vc dunamis2

Jeugdcommissie

De jeugdafdeling van Dunamis bestaat nu een aantal jaren en blijft ieder jaar groeien dankzij de enthousiaste leden, trainers en coaches. De jeugdcommissie bestaat voornamelijk uit trainers en coaches, maar ook uit oudere jeugdleden en ouders. Zo zorgen we ervoor dat iedereen gezien en gehoord wordt.

Onze voornaamste taken bestaan uit het geven van trainingen en het coachen van wedstrijden, maar we maken ook samen de teamindeling en leiden nieuwe trainers/coaches op.

Elk jaar organiseren we activiteiten, soms ook buiten het volleyballen om. Zo leren we elkaar steeds beter kennen en het bevordert de groepsvorming. De activiteiten variƫren, maar sommige dingen komen elk jaar terug, zoals het CMV-toernooi en het altijd gezellige en sportieve jeugdkamp.

Zoek je een leuke club om te volleyballen, waar ruimte is voor individuele aandacht of wil je graag met jeugd bezig zijn (training geven, activiteiten organiseren) dan ben je bij ons van harte welkom! Om je aan te melden neem je contact op met Suzan van der Valk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Als je twijfelt of volleybal iets voor jou is, mag je natuurlijk altijd een aantal keer vrijblijvend meetrainen. We horen graag van je!

Groetjes van de Jeugdcommissie

Foto's jeugdkamp 2020

 Jeugdkamp 1  Jeugdkamp 2
 Jeugdkamp 3  Jeugdkamp 4