social media vc dunamis2

Lid worden?

VC Dunamis is een gezellige volleybalvereniging die traint en competitie speelt op verschillende niveaus.
We hebben seniorenteams actief in de recreantencompetitie op dinsdagavond in Tilburg en seniorenteams die hun wedstrijden spelen in de reguliere Nevobo competitie op zaterdag.  Daarnaast hebben we ook een aantal jeugdteams, actief in de reguliere competitie en bij de CMV toernooien.

Meetrainen
Iedereen mag vrijblijvend drie keer meetrainen om sfeer te proeven bij de vereniging en kennis te maken met een team voordat je besluit lid te worden. Wil je een keer vrijblijvend komen meetrainen? Stuur dan een mailtje naar onze Technische Commissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Zij zullen samen met jou kijken welk team het beste bij je past!

Trainingslocaties
De trainingen zijn op verschillende locaties, afhankelijk van in welk team je wordt ingedeeld. Onze trainingslocaties:

Wedstrijden
De CMV groepen spelen competitie in toernooivorm, 1x per maand op zondag (wisselende locatie).
In de zaterdagcompetitie spelen we thuis in de Frankenhal te Goirle en de recreanten spelen op dinsdagavond hun wedstrijden in T-Kwadraat in Tilburg.

Lid worden
Kom je bij ons volleyballen? Leuk!
Download het aanmeldformulier, vul het in en stuur het ondertekent naar onze ledenadministratie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Ga je competitie spelen? Dan ontvang je na je aanmelding via de ledenadministratie een rugnummer. Zodra je dat nummer hebt, kun je het competitietenue aanschaffen, met daarop jouw rugnummer.

Contributie
Wil je meer informatie over de contributie bij VC Dunamis? Neem dan contact op met onze penningmeester via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij adviseren mensen met een minimuminkomen om zelf te kijken of ze in aanmerking komen voor de 'Meedoenregeling' op de site van Tilburg.nl.