social media vc dunamis2

Lid worden?

VC Dunamis is een gezellige vereniging die traint en competitie speelt op verschillende niveaus. Daarnaast hebben we een jeugdteams en een jeugdgroep die aan de CMV toernooien deelneemt.

Iedereen mag vrijblijvend drie keer meetrainen om de sfeer te proeven van de vereniging, voordat je besluit lid te worden. Als je geïnteresseerd bent kun je contact opnemen met de technische commissie, contactpersoon Claudi Eras, e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan ingedeeld in één van onze teams om mee te trainen en kennis te maken.

Trainingslocaties
De trainingen zijn op verschillende locaties, afhankelijk van in welk team je wordt ingedeeld. Op maandag, woensdag en donderdag zijn de trainingen in de Frankenhal te Goirle. De jeugd traint op maandagavond en dinsdagavond in de sportzaal bij basisschool De Stappe aan de Schaepmanstraat.

Competitie
De CMV groepen spelen competitie in toernooivorm, 1x per maand op zondag (locatie wisselt).
In de zaterdagcompetitie spelen we thuis in de Frankenhal te Goirle en op dinsdag spelen we in T-Kwadraat in Tilburg.

Lid worden?
Heb je interesse om lid te worden? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. In overleg met de TC wordt besloten in welk team je kunt gaan spelen/meetrainen. Bevalt dit goed? Dan meld je je aan als lid.

Aanmelden
Je aanmelden als lid kan door het invullen en ondertekenen van het aanmeldformulier en dit af te geven of te mailen aan de ledenadministratie. De ledenadministratie wordt geregeld door Marjolijn de Meijer uit dames 1. Je kunt haar bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Via de penningmeester wordt de contributie geïnd.

Ga je competitie spelen? Je ontvangt dan via de ledenadministratie een rugnummer. Zodra je dat nummer hebt, kun je het competitietenue aanschaffen, met daarop jouw rugnummer.

Meedoenregeling
Wij adviseren mensen met een minimuminkomen om zelf te kijken of ze in aanmerking komen voor de 'Meedoenregeling' op de site van Tilburg.nl.